Референца

Референца на дел од клиентите кои имаа доверба да работат со нас и да се уверат во високо квалитетниот и професионален однос на МАК ДОРС.

Авто Салони

MERCEDES
PEUGEOT
RENAULT
SEAT

Банки

Тутунска Банка – Експозитура
Стопанска Банка – Експозитура
Комерцијална Банка – Експозитура

Здравствени Установи

Неуромедика – Скопје
Дентомедика – Скопје

Други Компании

Фармахем
Арт Инжeњеринг
Масон Инжeњеринг
Зоник Градба Инжeњеринг
НУ Конзерваторски Центар