Услуги

 

Сугестија од нашиот стручен тим-монтажери (ВКВ Мајстори).

Земање мерки за одредена позиција.

Достава и монтажа.

Можност за плаќање со платежни картички и плаќање на рати.

Гаранција на производите (2-5 години, во зависност од производот)