📱 +389 2 203 54 54   📧 makdoors_mk@yahoo.com

HomeContact

Како можеме да ви помогнеме

Еден член на нашиот тим би сакал да ви помогне со вашето прашање.

Пополнете ја формата

за да можеме подобро да ве запознаеме вас и вашите потреби.

Еве со што можеме да помогнеме:

 • PVC Врати
 • Внатрешни врати
 • Внатрешни фурнирани врати
 • Надворешни врати
 • Надворешни фрвени врати
 •  Сигурносни врати
 • Дрвени прозори
 • Останати производи услуги

  Со пополнување на овој формулар и кликнување на испрати, се согласувате со нашата политика за приватност.

  Продажбен салон

  Ул.Ѓорче Петров Бр.19 - Скопје

  +389 2 203 54 54
  +389 70 332 754
  +389 70 351 374

  Производство

  Ул.1, Бр.100 Сарај - Скопје

  +389 2 205 82 43
  +389 70 270 259
  +389 78 270 600

  Email

  makdoors_mk@yahoo.com